Какво е Стромба или Strombafort?

Стромба

“Strombafort” или “Стромба” на Български е анаболен стероид, продукт на компанията Balkan Pharmaceuticals от Молдова. Страницата на продукта на официалния сайт на производителя е това: https://balkanpharmaceuticals.com/en/strombafort-tablets.htm.

Продукта Strombafort е анаболен стероид с активна съставка stanozolol (станозолол или “винстрол”). Повече инфо в Уикипедия тук: https://en.wikipedia.org/wiki/Stanozolol.

Съдържанието на Стромбафорт е 10 мг от анаболния стероид stanozolol в една таблетка. Пакета на Стромбафорт съдържа 100 таблетки по 10 мг stanozolol всяка. 5×5 таблетки на блистер, 4 блистера в опаковка.

Оригиналният “Strombafort” на Balkan Pharmaceuticals е качествен анаболен стероид. Лабораторни тестове показват съдържание от 10.3 мг stanozolol в 1 таблетка при написано съдържание от 10 мг на кутията. Вижте лабораторен тест на Стромбата на Balkan Pharmaceuticals тук: anaboliclab.com – balkan pharmaceutical strombafort тест.

Можете да проверите дали закупеният от вас Strombafort е истински като проверите кода на опаковката на този сайт: https://b-p.md/. Как да познаете фалшификат на Strombafort: как да различите фалшива Стромба, пише тук.