Класация на анаболни стероиди, сравнение на анаболи

Класация на анаболни стероиди, сравнение на анаболи

Сравнение на анаболните стероиди: класация на видовете анаболи

Публикуваме тук таблица – сравнение на най-известните анаболни стероиди като графика с класиране по стойности. В таблицата са подредени по азбучен ред всички най-добри и най-известни и ползвани анаболи. В класацията са написани стойности от 1 до 10 – 1 означава най-слабо, 10 означава най-силно. Така лесно ще разберете кой стероид по какво се класира на първо, второ, трето или последно място.

Син цвят означава много безопасен и силно употребяван стероид, зелен цвят означава средно безопасен, но много употребяван препарат, а в черно са спомагателните препарати (те също са безопасни), които не се ползват за покачване на сила и мускулна маса, но имат действие върху релефа и се употребяват при излизане от стероиден цикъл.

Например оценка 10 на “Side effects” (странични ефекти), означава че стероидът е андрогенен – има най-силните и най-лоши възможни странични ефекти, тоест, би трябвало да се избягва да се приема. Докато стероиди със стойности 1, 2 и 3 на странични ефекти, са възможно най-предпочитаните, тези които са най-безопасни.

Втори пример: оценка 8 на “Fat loss” (загуба на мазнини, орелефяване), означава че стероидът има най-силно действие за орелефяване на мускулите, тоест, тези продукти се ползват най-много при цикли за релеф.

В сравнението на стероидите се съдържат (от ляво на дясно):

  • Trade name – Търговско име на продукта.
  • Chemical name – Наименование на активното вещество.
  • Weight gain – покачване на тегло.
  • Strenght gain – покачване на сила.
  • Fat loss – загуба на мазнини и орелефяване на мускулите.
  • Side effects – странични ефекти.

Класация на анаболни стероиди, сравнение на анаболи

Класация на анаболните стероиди по безопасност:

На първо място по отношение на безопасността, с най-малко странични ефекти е на първо място Primo (Methenolone Enanthate, инжекционна форма), Anavar на второ място (Oxandrolone), Proviron (Mesterolon) на трето, и Primobolan (Methenolone Acetate, таблетки, орална форма) на четвърто.

Класация на анаболните стероиди по покачване на сила:

На първо място по отношение покачване на силата, е Anapolon (Oxymetholone), на второ място е Anavar (Oxandrolone) и на трето Prop, Super test, Testen Testocyp (различни деривати на тестостерон).

Класиране на анаболните стероиди за загуба на мазнини и релеф:

На първо място за релеф, е Anavar, следван от Tren 150 (Trenbolone Enanthate) и Tren-Ace 80 (Trenbolone Acetate).

Класация на анаболните стероиди по ползваемост:

На първо място по отношение на ползваемостта, най-вече заради добрите си параметри, липсата на слаби страни, слаби странични ефекти и относително ниска цена, е Winstrol с активно вещество Stanozolol (Stromba, Strombafort, Stanox). Той е и топ анаболният стероид в цял свят, най-кувания и най-често ползвания анабол. Негов минус са средно-силните странични ефекти (изсушава ставите, косопад, повишава кръвното налягане, натоварва черния дроб) и вероятността да закупите фалшив продукт.

Топ анаболен стероид с най-високо качество:

На първо място измежду всички анаболи (кралят на стероидите), се нарежда Anavar (активно вещество Oxandrolone). Той има топ анаболни параметри и почти никакви странични ефекти, но неговия минус е високата цена, а също и голямата вероятност да попаднете на фалшив продукт. Анавар се фалшифицира много, защото е скъп и съответно печалбата е голяма.

Класиране на анаболните стероиди по цена-качество:

– От най-безопасните стероиди, с най-добро съотношение цена-качество е Stanozolol (Stanox, Stromba, Strombafort, Winstrol). Това е причината той да се ползва най-много.
– Anavar е на второ място (Oxandrolone) – много по-добър е от Stanozolol , но е и почти два пъти по-скъп.
– Primobolan (Methenolone Enanthate, инжекционна форма) e много добър за релеф и е най-безопасния анабол, но е и много скъп – около 2.5-3 пъти по-скъп от Стромба-та.

Това е края на нашето малко сравнение на най-популярните стероиди, надяваме се да ви е полезно и умната със здравето – то е най-важно. Сега вече знаете!

Автор: Стероиди Анаболи ком

steroidi-anaboli.com administrator.