Най-популярните анаболни стероиди

Най-популярните анаболни стероиди

Анаболните стероиди се разделят на няколко основни групи, в зависимост от това каква активна съставка съдържа всеки един. Много от тях изглеждат сходни или дори и едни и същи, но всеки един от тях се различава от другия.

Най-често използвания и най-популярния стероид за мускулна маса в света е Метандростенолон (Метан или Метандиенон) – той е стара разработка, стероид който е евтин и е широко използван в миналото.
За постигане ефект на релефа се използва анабол с доказани ниски нива на андрогенните си качества. А такъв е Станозолол. Той е и най-популярния анаболен стероид в България. Действа бързо, с умерена цена е и с малко странични ефекти.

Като 7-те най-популярни и използвани анаболни стероиди, се различават доста един от друг.

1. Тестостерон – може би най-андрогенния стероид;
2. Нандролон – усвоява се по-бавно от останалите стероиди и се прилага под формата на инжекции;
3. Винстрол – един от най-популярните стероиди, който има способността да увеличава мускулната маса и да подобрява тонуса;
4. Станозолол – приема се орално и е с нисък анаболен ефект (не увеличава толкова много силата и мускулната маса колкото някои от по-силните стероиди), но е и с много нисък андрогенен ефект (разбирайте с малко и леки странични нежелани ефекти);
5. Оксандролон – изключително анаболен и андрогенен стероид, с бързи резултати;
6. Тремболон – често описван като най-добрия анаболен стероид на пазара;
7. Анадрол – един от най-старите стероиди, с който лесно се трупа масивна мускулна маса;